Zippo Lifetime Guarantee

Bricheta Zippo clasică (windproof) este recunoscută pentru garanţia pe viaţă pe care o acordă compania. Aceasta înseamnă că dacă o brichetă se strică, indiferent cât de veche este sau câţi proprietari a avut anterior, Zippo Manufacturing Company o repară gratuit sau o înlocuieşte cu una nouă. Iar dacă ai citit secțiunea O scurtă-scurtă istorie a brichetei Zippo, ai înțeles și de ce. 

Singura parte care nu se supune acestei garanţii este finisajul exterior.

Când spunem Bricheta Zippo clasică ne referim la absolut toate modelele Zippo care funcționează pe benzină: Zippo Regular, Sterling Silver, Slim, Armor Case, Replica, Vintage. Produsele mai noi, derivate, nu beneficiază de această garanție, iar aici este cazul inserțiilor pe gaz butan, hand warmerelor (încălzitoare de mâini), candle-lighter-uri etc. Pentru defecțiuni apărute la acestea, contactează-ne și vom analiza fiecare situație separat.

Singurul centru service Zippo autorizat din Europa este Zippo Repair Clinic din Germania. Smokers.ro organizează deja de ani buni (credem că din 2016, dar n-am păstrat o evidență strictă) campanii de colectare a brichetelor Zippo defecte. Pe scurt, preluăm orice Zippo windproof defect și îl expediem la clinica din Germania, pentru a fi reparat. Fără niciun cost pentru tine – se aplică doar costurile de transport, dacă nu poți să ne aduci și să ridici (ulterior) bricheta de la noi. Nu trebuie ca brichetele să fie cumpărate de la noi (deși am prefera asta) și nu avem nevoie de documente, accesorii sau ambalaje. De regulă, organizăm două campanii de colectare pe an: una primăvara, iar alta toamna. Le anunțăm din timp în Clubul Zippo Smokers, spațiul virtual de întâlnire al tuturor posesorilor, pasionaților și colecționarilor de Zippo din România și nu numai.

Distribuie articolul: