Despre noi

Salut! Asta e pagina în care ne prezentăm. Deci cine suntem noi? Suntem o echipă unită sub un singur scop: să ne înfigem mâna adânc în buzunarul tău şi să te convingem să ne cumperi produsele – în speţă, brichete care costă de zeci sau sute de ori mai mult decât surorile chinezeşti de 2 lei. Că, vorba aia, fac acelaşi lucru, adică foc! Cam aşa stă treaba.

Bun. Acum, că ți-am captat atenția (nu-i așa?), hai să revenim. 😁

Pe bune, de această dată. Suntem primii din România care ne-am „aruncat” la gravură pe brichete Zippo. Ne-am specializat, din 2009 încoace, exclusiv pe personalizarea brichetelor Zippo. Noi nu gravăm „şi” Zippo. Noi gravăm doar Zippo! Și știm ce facem. La noi nu există ”nu”. Noi chiar putem. Noi chiar știm. Și cel mai important, noi chiar vrem!

Suntem aici ca să te ajutăm să îți faci bricheta aia pe care ți-o dorești, exact așa cum ți-o dorești. Îndrăznește! Răspundem civilizat ( 😁 ) tuturor întrebărilor, răspundem în cel mai scurt timp și îți acordăm toată răbdarea și atenția noastră.

Deci nu accepta altceva decât rezultatul pe care îl vrei.

Meriți un Zippo fără compromisuri! Iar noi putem să ţi-l facem. Personalizarile noastre nu se „dezlipesc”, nu se şterg. Dureaza cât bricheta. Pe viaţă.

Vrei să știi de ce? Pentru că – mult înainte de a fi Smokers.ro – am fost și suntem fani și colecționari de Zippo. Ideea de Smokers a venit nu din dorința de a deveni comercianți, ci din pasiune față de această bucată fascinantă de metal cu balama, care știe să facă un lucru și îl face bine: se aprinde. Oricând, oricum, în orice condiții.

De asta te înțelegem, știm ce vrei, îți cunoaștem așteptările, dorințele și pretențiile. Și le putem îndeplini. Pentru că ne place ceea ce facem și vrem să îți placă și ție. Le facem cu pasiune, pentru tine.

Și pentru că împărtășim aceeași pasiune, mai venim cu ceva la înaintare:

Din 2010, am creat singura comunitate Zippo din România, locul unde se adună cei ca tine, cei ca noi, unde împărtășim imagini și idei, unde aflăm și răspândim informații despre Zippo. Locul în care înțelegem cu toții de ce ai vrea să dai de sute de ori mai mult pe o brichetă din alamă, decât pe una de plastic cu aceeași funcționalitate. Acest loc este Zippo Club Smokers România, unde te așteptăm cu drag să descoperi mult mai multe din universul Zippo!

Tot noi suntem cei care te ajutăm să beneficiezi de faimoasa garanție pe viață a oricărei brichete Zippo.

Din 2016 avem campanii regulate de colectare a brichetelor Zippo defecte, pe care le trimitem la singurul centru service autorizat Zippo din Europa: Zippo Repair Clinic din Germania. Indiferent de când și de unde ai bricheta. Ai mai multe detalii in articolul Zippo Lifetime Guarantee.

zippo-lifetime-guarantee2

Iar dacă baza ta de cunoștințe din domeniu este deocamdată firavă,

dar ai vrea să afli mai multe despre ce, cum, unde și de când este Zippo, ți-am întocmit un scurt istoric al brandului, de la apariție și până în prezent, în cadrul unor materiale sintetice, structurate și atractive, pe care le poți accesa în secțiunea Despre Zippo. Dacă vrei să știi de unde provine cuvântul Zippo, ce este Zippo Car și de ce expresia „Zippo Replica” nu înseamnă un fals, ci „model de epocă”, aici e locul potrivit.

Iar dincolo de toate acestea, suntem oameni, ca și tine.

Și ne place să vorbim pe tema Zippo. Deci orice întrebare ai avea, orice problemă sau curiozitate, indiferent dacă ți-ai luat bricheta de la noi sau de aiurea, vino și întreabă-ne. Te putem ajuta oricând cu un sfat și, de cele mai multe ori, și cu o soluție. Deci hai să ne cunoaștem! Apasă butonul de Chat (stânga jos), alege orice altă modalitate de a intra în Contact cu noi sau hai în Club!