TOATE PRODUSELE OFERITE DE SMOKERS.RO

Șansă de contaminare cu virusul Zippo.

INTRI PE PROPRIUL RISC!

Aici găseşti oferta actuală Smokers.ro – alege ce ți se potrivește sau fă un tur prin toate categoriile. O să te simți ca în peștera cu comori sau ca în cămara cu bunătăți a bunicii (depinde de bunică!). Găseşte acel Zippo care e perfect pentru tine. Cu siguranță e pe aici pe undeva, așteaptând să fie descoperit! Grijă, însă! S-ar putea să îţi placă prea mult şi să revii! În caz de recidivă, ne vei găsi tot aici! :)

Contrar aparențelor, o brichetă Zippo nu este doar accesoriul unui fumător. Poate fi orice, depinde doar de tine. De la EDC (every day carry) la bijuterie (vezi brichetele de argint masiv), de la armură de corp (știm cu toții legenda conform căreia un Zippo a salvat viața unui soldat american, nu?), la cadoul perfect. Cu atât mai mult dacă dobândește individualitate proprie, prin personalizare. Cu atât mai mult dacă reflectă personalitatea proprietarului. Prin personalizare. Cu atât mai mult dacă poartă un mesaj indestructibil, imprimat (cum altfel?) prin personalizare.

Evident, dacă ai întrebări, îți stăm oricând la dispoziție – ca oameni, pasionați și colecționari de Zippo (da, și noi!), nu ca boți, nu ca FAQ-s, nu ca „prădători” (vânzători), în goana după „vânat” („cașcaval”). În plus, ți-am selectat câteva date interesante despre Zippo și ți-am pregătit detalii concrete despre personalizări, ca să te ajute în decizia ta.

Dacă ești decis, caută fix ce ai nevoie
Sau aventurează-te și vezi ce-ți face cu ochiul