Introducere în poveste

Intenția noastră a fost ca prin intermediul brichetei Zippo DECO „Introducere în poveste” să deschidem un mic vizor către ceea ce va urma. Ea conține frânturi ale unora dintre personajele pe care le-am selectat pentru a face parte din această în serie. Pe față, poți să o întrezărești pe Baba Dochia, pe Uriaș și pe Iele, iar pe verso îți stârnim imaginația cu Ursitoarele, Sânicoară și Pasărea Măiastră. Doar atât cât să îți arătăm că fiecare din cele 10 personaje care compun seria DECO a fost ales cu atenție și realizat cu măiestrie până în cel mai mic detaliu. Sunt compoziții proprii, pe care nu le vei mai găsi nicăieri altundeva.

Modelul Zippo DECO „Introducere în poveste” a fost lansat pe 16 octombrie 2023. Fiecare exemplar este numerotat individual, dar, spre deosebire de designurile cu personaje, această brichetă nu a fost produsă în serie limitată. Toate celelalte modele vor fi disponibile în maxim 100 de exemplare. O altă diferență este că Zippo DECO „Introducere în poveste” va fi disponibil pentru o perioadă mai lungă de timp – până în 2025, odată cu lansarea celui de-al doilea personaj. Toate celelalte modele vor putea fi achiziționate timp de un an sau până la epuizarea numerelor, în funcție de evenimentul care se produce prima dată.

Modelul de bază al acestei brichete este un Zippo High Polish Black (Ebony), iar grafica este realizată prin gravură laser pe 4 fațete.

Și pentru că din public ni s-a spus că „nu e de ajuns”, la scurtă vreme de la lansarea „Introducerii în poveste” a apărut o inserție Zippo dedicată exclusiv acestui model: prima inserție Zippo gravată laser pe șemineu (de noi). Imaginile redau, în aceeași grafică, elementele cosmice din designul brichetei – soarele și luna – gravate pe fața și pe verso-ul șemineului unui insert Zippo brass. Acesta este disponibil în funcție de stocul de inserții aurii și se comercializează separat. Inserția originală a modelului Zippo „Introducere în poveste” este cea cromată.

Distribuie articolul: