500 Milioane de Brichete Zippo – Informații și Surprize ale Ediției Aniversare

Un moment de sărbătoare și recunoaștere în istoria brichetelor Zippo a avut loc la data de 5 iunie 2012, când s-a produs bricheta cu numărul 500.000.000 – o realizare uluitoare, ce a adus onoare și mândrie în fabrica din Bradford, Pennsylvania. Acest moment deosebit a coincis cu ziua de naștere a fondatorului, George G. Blaisdell, amplificându-i semnificația cu un sentiment de serendipitate.

Bricheta cu numărul 500 de milioane este o adevărată operă de artă, prețioasă și unică în felul ei. Cu finisajul său Brushed Chrome, gravată cu migală în două tonuri, fiecare dintre cele aproximativ 50.000 de bucăți produse, poartă cu sine o serie unică, făcându-le de-a dreptul speciale.

Ștanța distinctivă de pe fundul acestor brichete prezintă mândrul mesaj „500 MILLION,” însoțit de data producției, JUNE 5 2021, marcând astfel ziua în care s-au creat aceste opere de artă. Fiecare brichetă „500 de milioane” strălucește ca o stea ce veghează peste o amintire inestimabilă.

Galerie Imagini Replica „500 Million”

În măiestria lor, cei de la Zippo nu s-au oprit aici. Au creat și o ediție limitată, în număr de aproximativ 10.000 de bucăți, cu un finisaj High Polish Armor, adânc gravată și încununată de un insert auriu, adăugându-i o sclipire sublimă și înălțătoare. Aceste bijuterii sunt însoțite de o cutie specială, așezate cu grijă, pentru a fi păstrate ca un tezaur prețios.

De asemenea, un cadou inestimabil însoțește fiecare brichetă din ediția limitată. O mică piesă de alamă ovală, cu o ștanță unică, specifică zilei de 5 iunie, dezvăluie taina din spatele brichetelor Zippo. Această piesă, cu mândrie, este cea care dă viață fundului acestor brichete, într-un proces complex, în care meșteșugul și pasiunea se contopesc.

Galerie Imagini Ediția Limitată „500 Million”

Nu în ultimul rând, un element surpriză îmbogățește această poveste minunată. Peste 81.000 de carcase au fost decorate cu una dintre cele două variante de ștanță pe fundul lor. Majoritatea au fost folosite pentru a crea cele două ediții speciale de colecție, însă aproape 21.000 de carcase cu ștanța specifică celebrării a 500 de milioane de brichete au fost amestecate cu drag în linia de producție, transformându-se astfel în adevărate comori-surpriză pentru fani, un dar neprețuit ce s-a regăsit în mâinile unora dintre ei.

Așadar, aniversarea producției celei de-a 500.000.000-a brichete Zippo a fost mai mult decât o simplă sărbătoare industrială – a fost o aducere aminte că pasiunea, meșteșugul și devotamentul pot crea opere de artă ce transcend timpul. În fiecare brichetă se ascunde o mărturie emoționantă a moștenirii Zippo, și fiecare posesor al acestor comori de colecție deține în mână o bucată din istorie.

Distribuie articolul: